Tervetuloa Classic Tetris -kilpailujen viralliseen datakeskukseen! 

Ensimmäinen marraskuuta 2019 julkaistu "Magnum Opus", "Antologia"... tai vain hillitön määrä työtä muutaman ihmisen harteille, mutta joka ehkä kuitenkin oli jossain vaiheessa tehtävä.

Tällä sivustolla tulet näkemään maailmanlaajuisen Classic Tetriksen historian ja tulevaisuuden - kaikkien tunnettujen 8-bit. Nintendo (NES) Tetriksellä pelattujen kilpailujen tietokannan muodossa ja tulevien tapahtumien listana.

Tällä hetkellä tiimi työskentelee lisätäkseen tietokantaan 30 erilaisen turnauksen tai liigan vähän yli 100 tapahtumasta kerättyjen noin 2500 erillisen ottelun tietoja. Tietoja lisätään kronologisessa järjestyksessä, eikä se tapahdu aivan sormia napsauttamalla...

Tätä kirjoittaessa tiedot on saatu lisättyä kaikista tunnetuista otteluista vuoteen 2016 asti, sisältäen:

  • Classic Tetris World Championship 2010-2016. Kaikki ottelut, sisältäen 8 pelaajan turnaus CTWC 2011 ja CTWC 2010 finaali, joka on tiettävästi ensimmäinen NES Tetris turnaus ikinä.
  • Classic Tetris European Championship 2015-2016. NES Tetriksen PAL-version ylin turnaustaso.
  • 7. German Classic Tetris Championship, Bochum, Saksa. GCTC, jonka Stefan "Stiban" Binger järjestää. Stefan kohtasi finaalissa CTWC 2019 kilpailijan Mattia Fornasieron.
  • Classic Tetris turnaus GamesDoneQuick hotfix. Double Elimination -turnaus, johon osallistui mm. sellaisia pelaajia kuin Jonas Neubauer, Harry Hong ja Sean "Quaid" Ritchie. 

Tapahtumien päivämäärät on merkitty "mahdollisimman tarkasti". Tiimi on tietoinen, että tietokantaan on saattanut päästä virheitä, mutta se on odotettavaa koska tietojen kerääminen aloitettiin vasta maaliskuussa 2019. Mitä pidemmältä menneisyydestä tietoja on kaiveltu, sitä epätarkemmaksi data muuttuu. Kohdissa, joissa turnauksille on merkitty jonkinlainen ajallinen määre, ne on "korjattu" vastaamaan turnauksen etenemistä (ensimmäinen kierros yhdessä tunnissa, toinen kierros myöhemmin jne.). Huhtikuusta 2019 alkaen useimpien otteluiden ajat ovat tarkat.

Halutessasi voit luoda tälle sivustolle käyttäjätunnuksen ja liittyä tietokannan rakentamiseen ja parantamiseen. Toistaiseksi on vielä monia asioita, joita pitäisi parantaa: lähtien pelaajaprofiilien luonnista ja päivittämisestä, kuvien lisäämisestä, tulevien turnausten ilmoittamisesta jne.

Toivottavasti pidät näkemästäsi tällä sivustolla - Pidä hauskaa!